winsim

eteleon - mobile and more

Mittwoch, 13. Juli 2011

Atacuri teroriste in Mumbai, soldate cu morti si raniti

Capitala financiara a Indiei, Mumbai, cunoscuta anterior sub denumirea de Bombay, a fost miercuri dupa-amiaza tinta unor atacuri teroriste, in cele trei explozii care au avut loc in zone foarte aglomerate pierzandu-si viata cel putin 13 persoane, alte peste 100 fiind ranite.

Ministerul indian de Interne a precizat ca a fost vorba de atacuri teroriste care au avut loc in zone foarte aglomerate, in apropierea unui templu hindus, a unei gari si intr-o piata pentru comercializarea bijuteriilor, relateaza CNN.

Prim-ministrul statului indian Maharashtra, Prithviraj Chavan, a afirmat ca cel putin 13 persoane au murit si alte aproximativ 100 au fost ranite in cele trei explozii produse miercuri dupa-amiaza. Oficialul a anuntat ca numarul mortilor ar putea creste.

Atacurile teroriste s-au produs in zone comerciale aglomerate si au avut loc la cateva minute unul de altul, iar "zgomotul a fost asurzitor", a afirmat Hemant Mehta, care se afla in cladirea Operei, situata in apropierea bazarului de diamante din Mumbai. Autoritatile au plasat orasul Mumbai in stare de alerta ridicata, iar echipele de anchetatori au inceput cercetarile.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen